OUTTATOWN

Artists

Op 11 jarige leeftijd was OUTTATOWN (Tobias) al volop bezig met muziek maken en wist hij al dat hij geen standaard beroep zou willen later. Het liefst wil hij succesvol worden met zijn grootste passie: muziek en produceren. Het begon bij het mixen van platen en de ambitie om een grote DJ te worden maar al snel ontdekte hij het produceren van beats en zijn aanleg hiervoor, zo besloot hij zich daarop te storten. Het duurde niet lang voordat de juweeltjes die hij in zijn kelder produceerde een uitweg vonden naar de buitenwereld. Zo stuurde hij de beats naar Garrincha die deze weer doorspeelde naar Idaly en Bokoesam. Met zijn assertieve en enthousiaste houding gemixt met een flinke dosis talent is Tobias voor zijn 16 jarige leeftijd al flink naam voor zichzelf aan het maken.
Zijn keiharde hiphop/trap producties hebben hem samenwerkingen opgeleverd met o.a. Bokoesam, Ronnie Flex, Veldentaal, Lil Yachty, Polllàri, Nessly en A$AP Ant. Ook is een van zijn tracks met Nessly te horen geweest op OVO radio, een van de grootste hiphop radio stations in 2016.

Momenteel is Tobias bezig met producties voor Erra, Bokoesam en Ray Fuego en een nieuwe beattape die je wederom zal achterover blazen in je stoel!

Book OUTTATOWN:
mette@bureaupunt.nl