Carista

Artists

Carista Eendragt kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek en sindsdien was er geen weg meer terug. Vanuit haar thuisbasis Utrecht was Carista als ware muziekliefhebber te vinden op verschillende toffe evenementen door het gehele land om de vibes en energie op te pikken. Deze passie voor muziek sluimerde een aantal jaren voort totdat zij besloot iets te doen met de inspiratie die zij op uiteenlopende avonden en festivals had opgedaan en zelf achter de draaitafels plaats te nemen.

En een betere keuze had ze niet kunnen maken want Carista is een welkome frisse wind die door haar brede muziekselectie op events uit de voeten kan en overal waar zij komt de juiste toon voor de avond weet neer te zetten. Met de nadruk op soulvolle tracks uit verschillende genres heeft zij de harten van velen op de dansvloer al weten te veroveren en brengt zij dit ook maandelijks ter gehore tijdens haar eigen radioshow op Red Light Radio waar zij zich binnen de kortste keren heeft ontpopt tot een zeer aangename host. Naast haar eigen radioshow is Carista inmiddels ook steeds vaker te zien in je favoriete clubs als Paradiso (Amsterdam), Canvasopde7e (Amsterdam), Bar (Rotterdam, Bird (Rotterdam), heeft zij gedraaid voor merken als Nike en H&M en veroverde ze een plekje bij het prominente Boilerroom event Amsterdam waar zij de avond mocht openen.

Er is niet echt een hokje waar je Carista in kan plaatsen, misschien alleen in die van constante kwaliteit en dat is precies wat je krijgt zodra ze de eerste plaat opzet. Momenteel is Carista resident bij de clubavond PAINT in Canvasopde7e, host ze een maandelijkse radioshow op Red Light Radio en is zij op diverse clubavonden en festivals te zien door het gehele land. Heb je iemand nodig die mensen op geheel eigen wijze de hele avond kan laten dansen, dan ben je bij Carista aan het goede adres.

Book Carista:
ebony@bureaupunt.nl