Amie Claire Elisabeth

Artists

Deze getalenteerde fotografe verruilde in de zomer van 2014 het koude Manchester voor het even koude Amsterdam en dat beviel zo goed dat ze er nog steeds woont. En gelukkig maar want Amie is een ware toevoeging voor de stad Amsterdam. Nadat ze in Manchester al diverse prominente clubavonden had gefotografeerd van o.a. Murkage Crew, duurde het niet heel erg lang voordat ze ook haar camera oppikte en zich het nachtleven van Amsterdam stortte. Dit ging niet onopgemerkt voorbij en al gauw werd ze links en rechts door festivals, clubavonden en magazines benaderd om evenementen op de gevoelige plaat vast te leggen.

Haar recht toe, recht aan stijl en oog voor detail heeft haar opdrachten opgeleverd van o.a. Nike, Patta, BBQ in de Bitterzoet, Bassline in de Paradiso, Vice, Noisey, De Marktkantine en vele anderen. Naast haar partyfotografie schiet Amie ook veel vrij werk, voornamelijk portretten, van uiteenlopende mensen en excentrieke karakters die haar intrigeren. Momenteel maakt zij zich op voor een serie voor de Marktkantine en een vrijblijvend project wat eind zomer het daglicht zal zien.

Amie weet met een frisse blik van buitenaf altijd de essentie en het karakter van het model/evenement naar voren te brengen. Alhoewel ze letterlijk en figuurlijk pas net gearriveerd is in Amsterdam ligt er een prachtige toekomst in deze stad voor haar in het verschiet, wat ze vast en zeker ook mooi weet vast te leggen…

Book Amie:
ghamte@bureaupunt.nl